Bantu saya!!

assalammualaikum , maaf nak tanya , kalau kita checkup dekat swasta then nak bersalin dekat kerajaan still kena bukak buku pink jugak kew atau boleh guna buku swasta saja .#seriusnanya

2 Balas

sy penah tanye kk bab buku pink swasta ni , bersalin kerajaan tak kisah pn buku kk ke buku swasta yg penting lengkap n takde risiko yg bahaya. tpi kalau dh drah tinggi kencing manis better bukak buku pink kt kk sbb dorang terus refer pakar.

2y ago

ok² terima kasih mommy 🥰

biasanya kena buka buku pink dkt kkia juga

2y ago

ok² tq mommy🥰