Alergik ke kalau naik bijik2 macam ni ?

Haii mommy2. Pernah x naik macam ni masa preggy ? Tetiba je naik. Tkot plak. Gatal. Habis jari2 bengkak. Ni kak kaki. Tangan baru mula nak gatal2. Perlu ke sy ke hospital utk cek ? Atau sapu ubat shja ?

Alergik ke kalau naik bijik2 macam ni ?
15 Balas

Penah tapi saya bijik besaQ besaQ sikit 🤣 Bersalin haritu, hilang dah laa 🤭 Normal haa, ubat arlegic takleh makan paihtu gatai sopa berok laa bila time peluh 🫠 Cuma mampu bubuh bedak sejuk plus sapu sapu jaa bila gatai nanti kalau garu lagi bisa sebab kena kuku 🥴

1y ago

Saya haritu dapat ubat macam bedak sejuk tu 😂