First pregnancy

Salam mommies, saya dah 20 weeks pregnant. Nak tanya normal ke kalau tangan saya bengkak2 macam jadi bengkak kaki macam tu? Boleh rasa kat jari2 tu sakit bila nak menggenggam or katup tangan. Boleh rasa tangan ni macam mengembang pulak. Ada yang pernah jadi macam ni tak and apa yang mommies buat ye? ?

1 Balas

Hahahhah. Normal sgt tu mummy. Masa first pregnant, semua bengkak. Dengan perut nya semua ckp baby kembar. Lepas tu naik badan sampai 20kg. Haha.

4y ago

Yekeee. Ahahaha oklaa if camtu. Risau jugak kan sebab tak pernah jadi gituu. Saya pun berat banyak naik gak sis, makan sokmo 😂😂😂😂