Alahan gatal tangan & kaki

Sy dah 21w. Sy alami gatal2 di telapak tangan & kaki yg sangat gatal. Ada sape2 yg alami gatal macam ni? Sape tahu sebab apa?#SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

sy sekeliling breast gatal.. tmbahan bila berpeluh dn pakai bra.. sblum preg xda cmtu. preg kalini gitu plak.. 😂

2mo ago

Itu la tu. Pregnant sebelum ni takde kena gatal2 camni

Saya pula kulit kering. Kt celah jari mudah trkopek kulit aduiii mungkin hormon kot

2mo ago

Banyak ke sis kena macam tu?

maybe alahan kot.. apa2 refer doktor dlu ok

2mo ago

Dah pergi doc. Doc cakap perubahan hormon. Tapi tu la habis kulit mengerutu bintik2 ni