Hi mommies,nak tanya kalau result clear blue macamni apa maksud ye ?

Hi mommies,nak tanya kalau result clear blue macamni apa maksud ye ? Last saya period 12/7 tp selang 3-7 saya ada ambik pregnancy test jugak tp semua keluar negatif.Last sekali saya check pakai clear blue ni 28/8 tu pun not pregnant.Boleh stress sebab nak tau benda ni mommies 😔

Hi mommies,nak tanya kalau result clear blue macamni apa maksud ye ?
2 Balas

alaa syg tu beli memahal salah pakai pulak..😅 beli upt yg biasa je sis.. jenama dipp n tell pun ok juga bacaan tepat atau ms.tellme

2y ago

laa yeke .. thankyou sis dah jawap pertanyaan saya.

cara guna salah..dah tak boleh pakai tu..cuba guna yg biasa plak. sy last priod 17/7..cek upt slpas lewat 15hari..terang dua line..

2y ago

sy pn mmg tk nmpk lg awal2..14w lewat tu br la cek blik..sbb hormon org tk sme..ad blh detect awal..sy dh pkai clear blue yg biase pn,msh kabur mse try 7hri haritu..pstu bli yg biase..slpas lewat 14w..cuba la insyaAllah..