Sedikit pertanyaan

Haii mommy smua maap klau gmbar yg sye post ny kotor dan mengelikan,..mommy smua agak nyy uri atau darah period ya sebab sblom ny period x prnh lngsung keluar mcm ny tpi hriny ttiba dia keluar cm ny ad yg kata urii sye jadi risau sdgkn sye dh habis period ad x yg prnh kne cmnyy tlg respon mommy smua.,,terima kasih

Sedikit pertanyaan
6 Balas

sy pun pernah kluar cam ne lagi besar tp sy fikir sy dtg bulan sbb sy delay period time tue dlm bln 6 klu xsilap.sy tak p cek..skrg ne sy delay da 2 minggu tp tak cek upt lagi..sis sakit perut tak masa kluar cam tu?sbb sy dulu time kluar bnda tue sakit perut sgt²

9mo ago

sy Kluar darah bgitu syg tak p cek pun sis

puan keguguran ke ek?? better bwk ni pergi ke hsptl or klnik tnjuk dkt doc nnti doc akn chck n buat ultra sound chck rahim... mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin mcm sy dlu kluar kantung cmni juga tiba2.. tw2 sy keguguran

9mo ago

❤️

Kalau tengah pregnant rasanya xnormal. Tapi kalau tak pregnant dan sdg period.. perkara ni biasa/ normal je.. sya sllu mcm ni apabila Period.

9mo ago

Sye period tpi dlm masa yg sama pregnant jugk lpz je kluar bnde cmny sye troz refer hospital then upt kt hospital positive dan check darah Bhcg pon tinggi 149.40

Gugur ni puan,,saya gugur kt hospital,,keluar seketul daging macam uri tu dan kantung dalam tu ada baby..baru 2bulan masa saya gugur tu.

8mo ago

Alhamdulillah semoga dipermudhkn urusan awak yee n semoga kandungan sihat ii aja 🫶🏻

Sis cek upt biasanya klo keguguran upt sill positive

9mo ago

Dh check positive tpi darah Bhcg tinggi bacaan dia 149.40

keguguran ke?

9mo ago

X psti awak tngh tunggu result darah bhcg lgi skli incase kata gugur kne lah trima dngn hati yg terbuka doakn yg bebaik ye untuk saya