Korang nampak upt 1 line atau 2 line ya??

Haii mommy semua.,sye ad try upt sye nmpk 2 line naik tpi yg 1 tuh kabur mommy smua nmpk 2 line atau 1 line ya?

Korang nampak upt 1 line atau 2 line ya??
20 Balas

satu line . sis dah delay period ke ? kalau dah delay better tunggu seminggu baru test balik . masatu hormon hcg dah meningkat

1 sis. Tkpa cuba lagi nanti pagi2.. Saya waktu kali pertama 1 line smggu lagi cuba naik 2.. Skrg 7 bulan dah 🫣🫣🫣

maaf, saya nampak satu line. kalau dah delay period, tggu seminggu boleh buat test lagi. semoga ada rezeki tau 🤍

mungkin sebab dalam gambar tak jelas sangat kot, saya nampak 1 line.. lagi 2 hari awak check balik

mcm ada dua .tpi lagi satu kabur..nti sis cek sekali lagi tau🥰🥰

ada tu.biasa msih bru lg.1line lg akn kabur sikit.dlm 1buln lbh

1 Line ... insyaallah ada rezeki sis nnti,amin

satu. nanti if delay period, repeat upt 1-2w.

Insaallah baik mommy smua terima kasih

dah lmbt period ke sis?