Sedikit pertanyaan

Haii mommy smua maap klau gmbar yg sye post ny kotor dan mengelikan,..mommy smua agak nyy uri atau darah period ya sebab sblom ny period x prnh lngsung keluar mcm ny tpi hriny ttiba dia keluar cm ny ad yg kata urii sye jadi risau sdgkn sye dh habis period ad x yg prnh kne cmnyy tlg respon mommy smua.,,terima kasih

Sedikit pertanyaan
6 Balas

keguguran ke?

5mo ago

X psti awak tngh tunggu result darah bhcg lgi skli incase kata gugur kne lah trima dngn hati yg terbuka doakn yg bebaik ye untuk saya