1year1month

Haii mommy semua , sy ingin bertanya today my baby already 1year1month . Tp still tak ada tunjuk perkembangan ingin berjalan . Klau berdiri dia akan berpaut pada badan org . N dia start pandai merangkak n duduk pada usia dia 1year

2 Balas

Rasanya normal lagi tu. Anak sy skrg 1y2m belum betul2 berjalan. Masih berpaut/pegang dinding kalau nak berjalan. Yang penting, mommy kene selalu bagi semangat utk baby berjalan. Selalu bagi dia berlatih berdiri utk kuatkan kaki & belajar melangkah 😊

Lain baby lain perkembangan dia