Bayi berdiri

Anak Sy 6bulan dah start nak berdiri.. kdg2 dia menangis kalau Sy baringkan dia..duduk dia dh tahu .berguling...dia kdg2..tapi merangkak dia Masih belum pandai..

4 Balas

try jela ltk anak dlm walker sis.bagi die explore.sy pun ltk je anak dlm walker.abaikan jela mulut² yg berbunyi anak kite cara kite jaga.kite jgk yg senang bila nak buat keje.bila sy da settle suma keje² umah sy ltk die kat bwh & die akan merangkak sikit².time tu bole la kite perhatikan die

Anak sy pon tiap mse nk bdiri smpai mgamuk2 nk bdiri. Sy beli kn die jumper yg blh mlpmpat setempat tu. Haaa berdiri lahh dlm tu senyap2.

ade sstgh baby dia skip merangkak tu

ada anak dia skip merangkak