Anak 1y4m masih belum berjalan sendiri. Tolong!! I stress!!

Bila tgk baby lain yg umur muda 2,3 bulan dari dia dah boleh berjalan sendiri. Anak x merangkak, dia mengengsot laju. Berdiri n berjalan masih berpaut. Im really sad😔

1 Balas

berdiri n berjalan msih berpaut? means dia tgh belajar tuu sis .. anak paling lambat 1tahun 6bulan xreti berjalan langsung tuu ada masalah .. anak sis reti je berjalan kan, cuma kena support .. bagi saya xde masalah pun .. 1taun 6bulan tuu kalau xnampak dia ada langkah langsung, bru masalah untuk dia dan ibu bapa .. jgn risau2, jgn stress2 tau 🥰

2w ago

Tq sis. Hugs sis lama2❤️🥹