baby malu nak bgi tengok gender masa scan

Haii mommies² smuaa, nak tnya pernah tak korang even dah 9 bulan tp msa scan bby tak bgi tgk gender dia? Ini dah kdua kli nak cek gender tp doc kata bby pemalu. Tak bgi tengok.. so siapa ada pengalaman bgini cerr citer dluu.. lpas lahir laa alamatnya bru tau gender bby sy??

10 Balas

Sama sis...bby sy pon kepit peha nya...xbg tgok gender mggu dpan kena scan lain...doktor ckp mkn or mnum manis²...klau bby kepit jgk...tggu time lahir nnty la dpt tgok...

Klu dh masuk 9 bulan mmg dh baby kepit sis sbb ruang terhad sgt2 dh so peluang utk lihat gender amat tipis. Tunggu baby keluar jelah baru tau gender

4y ago

My experients pun mcm tu jugak. Scan masa 4,5 bulan sebelum pun baby malu nk show jugak. So tunggu jelah suprise baby

saya.. scan 3-4kali setiap kali ta doc tukar2 gender.. da brsalin bru dpt th.. hahahha ank sy kepit rpt, punggung dia lak tutup dgn tgn.. hahaha

Biasanya gegirl kalau mcmtu. Saya pon masa 8 bulan baru baby nk tunjuk gender, tu pon masa buat detail scan 4D tu.

Anak pertame saye cek gender 8 bulan tak dapat tengok sebab die kepit pahe die, tau tau lahir 4 kg alhamdulillah,,

Sy 38w dh sis. Msih jgak xtau gender bby sy. Sbb stiap kli scan dia trtungkup je kt dlm.. Doc ckp dia boy. Hehe

Same sy sis..dah 3kli scan xnmpak gender..pemalu btol,,alamatnye tggu jela kluar nnti😄

4y ago

Kan sis.. alamatnya tggu jelaa🤩🤭 bby nak suprise kite kot🤭

Doc kata slalu yg kepit2 x bagi tgk Ni baby gurl..

Sama. "Surprise!!!!" That moment 🤩

4y ago

Bby nak suprise kite kot🤭🤭🤭

Bby nk bgi surprise kot😁