gender bby❤

Slmt ptg ibu2 diluar sna❤?...nak tya adkh gmbr scan ni menunjukkan bby boy atau bby girl ? anak first ..sgt excited nak tau gender sbb klu bole nak bgi nama bby yg sesuai sblm dia dlahirkan?? God bless all moms in the world?

gender bby❤
4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Masa scan tu doc tak bgthu gender ape ? Sbb tengok dari scan tu, tak sure mana celah peha dia 😅

3y ago

Kalau ikutkan dari scan tu, nampak macam boy sbb nampak bulat tu mcm telur dia. Kalau tak silap tengok la kan 😁

mcam baby boy saya nampak.

Not sure 😅

not sure la