gender scan or growth scan?

hi, nak mintak suggestion kalau 22w sesuai utk gender scan or growth scan ye? 20w bby malu malu nak tunjuk gender dia 😅

9 Balas

beza 2jenis scan ini; gender scan shj...hanya tgk jantina, xsampai seminit dah siap growth scan...tgk jantina dan pembesaran bby, berat, uri, air ketuban. better ambil growth scan sbb last sekali puan akan tny juga berapa berat baby, uri kt mana, air ketuban cukup ke x 😊

Growth scan. Sebab nanti time buat growth scan pun doc akan check gender baby. Growth scan ni nanti doc ukur kepala baby, tulang kaki, tangan, perut baby, berat baby dan lain2

Hi. Growth scan boleh tengok gender sekali. Inform je yg kita nak tahu gender sekali masa growth scan tu

Growth scan, masa tu boleh tanya jantina, better Buat growth scan je sis

better ambik growth scan. y penting kita tahu keadaan tumbesaran baby.

Kalo ada rezki lbih buat 2 skali pun bole

Detail scan dah buat? Yang ni better

11mo ago

Lain ke detail scan dgn growth scan

growth scan lbih baik sis..

Sebaiknya detail scan.