Gender Baby..

Hi semua.. Nk tnya.. Ada sesiapa yg pernah scan masa 17w++ & doc bgtau jntina bby tetibe masa dah 3rd trimester @ bby lahir btukar pulak gender bby?? Cntohnya masa scan doc ckp bby boy.. Tup2 bsalin bby girl

1 Balas

normal la tu , sebab tu kalau buat gender scan tak boleh percaya 100% , kadang baby kepit taknak tunjuk , so scan jadi tak berapa jelas . macam sy masa scan boy , tapi masih jugak beli barang2 neutral sebab takut keluar girl .