warna haid

Haii mommies2 semua..sa suda khwin 1tahun,blm preg.. ni nak tanya mommies2 dlam ni.. sa suda haid 3hari termasuk harini tapi agak sikit dan gelap(warna hitam drhnya) x setengah pun dlm tuala tu.. Sa mau tau sebab hormon x stabil or knpa ya?? ada tak yg pernah alamai mcm yg sa alami skg ni?

1 Balas

saya alami mcm ni juga 3 hari tapi darah saya warna coklat ke pink cair. Hari ke 4 saya period warna mcm biasa selama 7 hari. mula2 saya ingat spotting tapi saya period pada hari ke 4. mungkin hormon sis, kalau sis ragu2 boleh cuba buat UPT sbb kalau masa spotting pon UPT akan positif.