pening terasa mahu muntah

Hai ibu2 yg bakal melahirkan ank thun dpan.. Sa hnya mahu thu apa sbb ni.. Kandungan sa skrang 32 minggu.. Mimang normal ka kalau sakit kepala dan trasa mau muntah.. Pdahal kndungan 32 minggu suda..ada yg prnah mengalami mslh mcm sya? Sa rsa ada 3 hri suda mcm ni

1 Balas

Kalau hb rendah hal tu normal tpi d saran kn jaga hb sbb bhye PD janin n mommy . Klau hb ok pn normal . Memg ada yg akhir2 kehamilan dpt morning sickness .