weak positif pada 16/6/2020,

Hai mom2,,knpa ya sa dtg darah warna coklat satu titik 24 hari bulan,ni pagi2 sa dtg darah mcm ini pada 25haribuln,kata nurse 2minggu kehamlin sa,period ka tnda2 hamil atupn kegugurn ni mom.sa binggug

weak positif pada 16/6/2020,
5 Balas

betul tuu, rest dulu kalau tak pun pergi check diklinik. Saya pernah terjadi mcm awak. Mula2 spotting. Rupanya bleeding smpai beberapa hari. Pergi klinik check , lepastu doc cakap saya keguguran. Sedih sangat2 . Sekarang dalam perancangan, saya baru anak satu 3tahun. Doakan saya berisi lagi ye 😊

bleeding ni...awal kehamilan...rest ya...duduk diam2 jgn buat kerja berat...mmg awal2 ikut badan masing2 tak sama dan kekuatan rahim bergantung pada janin tu juga ya...take care sbb saya time awal kehamilan pernah berlaku....alhmdulillah 2 anak sihat...2 gugur awal

Kuantiti drah byk jgk ni klu penuh pad. Ini bukan spoting tpi bleeding. Btter bedrest sb ancaman keguguran ni tkde ubat melainkn rahim kuat. Mka dpt la bertahan. Gudluck.

Sama mcm sya baru2 ni. Skan kantung kosong lg. Lg 2w nk kna repeat skan. Cara doc ckp sya mgkin akn kguguran. Hermn..sbar je laaa

4y ago

Itu la kan...sis mcm mn ok? Dah jumpa doktor?

Takot miscarriage