2bulan tidak datang haid ?

Sa da 2 buln stngh Tak dtg haid , tpi knpa sa tak pregnant ? ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ

13 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau nak ikhtiar stabilkan balik hormon boleh try gla complex dari shaklee, apa2 better consult doktor dlu . Selalu doktor akan bagi ubat perancanv kalau dah kawen. Tapi saya x nak sbb saye pun ada problm macam awak,so kita ikhtiar cara lain. Boleh ws saya 0135897073 anis

Sama lah kita , sa pun dah 2bulan tak period bila test upt negatif .. tapi fikir positif je sebab ada je orang yang tak period 3bulan bila cek pregnant .. so bersabar menanti keajaiban berlaku ..

3y ago

Amen..๐Ÿ™๐Ÿผ

Hormon je kot. Saya ada kawan period setahun sekali je. Pergi jumpa pakar, pakar cakap cycle dia panjang. Kecuali dia dah kawin, baru doktor cuba usaha untuk elokkan cycle dia. Pelik tp benar.

3y ago

Yaa sa rsa pun hormon kot ..sbb sblm kwen oke je kitaran hide sa , lps kwen da mcm" brlakuuu..

Kawan saya hampir 5 bulan tak period. Bila cek rupanya ada PCOS. Better cek kat doktor supaya boleh usaha awal, sis

3y ago

Oo

kalau masalah hormon, sis buka ig kaksitibidan, dia banyak ajarkan cara stabilkan period. moga bermanfaat โ˜บ๏ธ

3y ago

Tq sis ๐Ÿ˜‡

Tak period bukan bermaksud pregnant sis.. mgkin mslh hormon, atau ada mslh cycle yg panjang. Byk sebab

3y ago

Yess btl jugaaa ...

Blum rezeki. Berdoalh. In sha Allah akn tiba msanya nnty

Usaha dan doa ye semoga Allah SWT permudahkan urusan awk Aamiin

3y ago

Amen ๐Ÿ™

Sy pun dulu mcmtu juga, 3 bln๐Ÿ˜Œ

3y ago

Ya...skg da msuk 5hari dtg haid ....tpi sikit jaaa cm Kita kna luka YG bsr sikit lh darah nya kluar sis

Kdang2 mslh hormon tu sis..