23 minggu

haii mommies2. nak tanyer. klo nadi tinggi mase checkup kne msuk wad ke?

2 Balas

sy dulu setiap kali check up nadi laju, tapi x kena tahan wad pun... cuma buat echo & check tiroid di hospital result normal.

sy follow checkup kat hosp besar..kna scan jantung tkut ada mslh..mmg tiap kali dtg checkup nadi tinggi..xtau knpa..mgkin bacaan awk ok lg..

3y ago

saya pon sama...nadi laju...tapi dh pernah check tairoid xde...