Susu

haii mommies. nak tanyer susu jenama ape yg ssuai utk ibu hamil?

6 Balas

saya minum hl ori & everyday ( sbb everyday ni boleh naik hb )

Saya minum freshmilk farm fresh tu je. Xyah bancuh2😁😁

5y ago

Saya pun minum susu farm fresh je. Senang & mudah.

sy prnah tnya nurse dlu.. nurse ckp x kisah susu apa pn..yg pnting minum susu..tp better elakkn anmum sbb kndungan gula terlalu tinggi tkut kna kncing manis plak nnt 😅😅

Frisomum 🤗

5y ago

dkt pasar raya ade kn?gula byk x?

Nurse ckp xyh minum susu y bnyk gula..mcm anmum tu..minum susu biasa lg bagus mcm everyday,n lain2

try susu nestle mom & me. sedap dan murah, cuba lah mmg ssuai utk ibu mengdung dan menyusu

5y ago

sy beli dkat shopee je