Nadi laju

Ada tak kat sini yg nadi laju bile kandungan msuk 36 weeks? Setiap mnggu checkup kt kk, nadi mesti laju. Haritu dah kena tahan wad 5 hari, doc check smua normal. Better bersalin normal or czer? Hmm

1 Balas

biasa jadi masa trimester ketiga. kena pergi pakar lepastu scan jantung dua kali dekat pakar kardiologi. tak pernah kena tahan wad. saya bersalin normal. sbb pakar tulis laporan dekat buku pink bersalin normal. lps bersalin 3 bulan ada temujanji scan jantung sekali lagi.

3y ago

Ye sbb pembawakan baby sis