3rd trimester 35weeks 2days hb 10.7

Haii mommies semua. Saya nak tanya bulan lepas saya pergi appointment KKIA hb saya 11.5 tapi hari ni pergi KKIA hb saya turun 10.7 .... Nurse cakap dekat saya.. "awak ni macam dah nak beranak ja" ? nurse risau sebab saya ada masalah placenta previa type 1. Ada tak mommies yang boleh explain pengalaman mommies semua.

1 Balas

Sy pn dr hb 12 bln lepas turun ke 10.7..sblm ni hb ok..br 30 minggu..sy mkn ubat zincofer tu selang shari ats arahan doc sb doc hb dh ckp..mkn selang shari jd drop pulak..dhla sblm check up mlm tu sy mnum air milo byk jgk

5y ago

Aah sis turun 1.2 ukuran uri dengan jalan keluar baby.