:(

Mommies nak tanya, kalau lupa tarikh appointment kat kkia then masa diaorang call tak dapat nak angkat boleh tak esoknya pergi kkia untuk ambik tarikh appointment baru? taktahu macam mana boleh tersalah tengok hari, padahal kena scan and jumpa nurse sekali. kalau pergi kkia tu terus jumpa nurse i charge atau mintak tarikh kat kaunter?

2 Balas

Sy call pagi tak dpat..try petang..tak dapat, esk call lg skali smp dapat..pastu, ckp dgn nurse yg incase kes kita, sy bgtau yg sy dh call byk kali tp tak de org angkat..dan bgtau reason salah tgok date..

4y ago

thanks sis 😊

Call semula esok pg2

4y ago

thank you sis😊