Batuk Kering

Haii mommies semua. Nak tnya. Korg penah x batuk teruk masa tengah pregnent ni? Ubat apa ya yg korg ambik? Sy dh minum ubat yg dokter bg. Tp x jalan laa. Batuk kering teruk sngt. Kesian dkt baby bila batuk teruk sngt sampai nk terkencing ja kerja. Nk ambik ubat bukan2 takut pulak. Now im 20weeks pregnant. Dh penat sangat dh ni batuk x hilang2. Ada cadangan x mommies2 semua?

31 Balas

G farmasi beli ni sesuai utk ibu hamil Linkus Lozenges ✔️ Digunakan secara traditional untuk melegakan gejala batuk dan sakit tekak. ✔️Didatangi pelbagai perisa