Tips legakan batuk?

Nak tanya macam mana nk legakan batuk ya selain ubat? penat sgt batuk2 ni dh 2 minggu lebih tak hilang2. Makin lama makin teruk pulak 😭🥺

2 Balas

saya pon batuk dari awal pregnant..makan antibiotik dr bagi pon xbaik2 jgk..sampai masuk week 12 week ni pon tetap batuk..KK siap ambik sampel kahak tapi xdek ape2..dr ckp time pregnant mucus mmg byk jadi kena byk bersabar..saya kurangkan dgn minum air madu+cengkih+lemon..