UPT Positif

Haii mommies. Saya baru lepas keguguran 29/1/2020 haritu. Saya belum period lagi dari bulan 2 sampai sekarang bulan 4. Awal pagi tadi saya check upt positive. Yaa memang saya tahu ia akan subur lepas keguguran. Saya tak sempat nak ambil pil perancang sebab haritu nurse nasihatkan tak bagus ambil pil perancang sebab saya belum ada baby lagi. Lagipun saya dah 2 kali keguguran. Saya masih dalam keadaan yg takut dan trauma dgn apa yg dah tjadi kat saya. Ada sesiapa yg boleh explain?? Tolong saya. Saya keliru ? saya takut kena marah dgn family. Tu jak.

UPT Positif
1 Balas

Anak is rezeki sis.. pertahankan.. i think now baby mst dh 2bln lbh kn dkt perut.. jaga leklok okay..