8minggu 2hari

Haii mommies nk tnya mmng org mngndung tk boleh mnum air kelapa ke first trimester ? Sbb ada yg kata ikut bdn sndiri ada yg boleh dan ada yg tk ssuai... Smlm sya ada mnum air kelapa segelas bila nk tdur tu perut tk selesa smpai lh pagi ni sakit mcm masuk angin😅tk selesa sngat rasa mcm prut brgas pun ada😅

13 Balas

Sy mnum alhamdulillah okay. Yg sjuk2 tu mnum sbb first trimester sy alahan teruk. Tu je boleh telan. Air suam muntah.