Sakit belakang.

Haii mommies, lately sy sakit belakang teruk sangat. Nak tidur pun x selesa. Mommies ada x cara macam mana nak handle? Kadang sampai menangis sebab sakit sangat 😭

8 Balas

Allahu..sabar ye sis..ayah sy slalu pesan, kalau sakit, letak tangan kt bahagian sakit tu pastu sedekahkan alfatihah pada mak kta..pastu usap2 kt bahagian sakit tu..niat dlm hati 'Ya Allah, kau ampunkanlah aku dan dosa2ku. Serta kau hapuskan kesakitan ini'..kalau dpt, suami buatkan gak. Kalau nk letak ubat ke apa kt bahagian sakit tu, sy cdgkan ubat Counterpain. Dia utk muscle pain. So kta ikhtiar cara Islam dan cara medical gak. Sabar sis ek. Sy fhm lain org, lain ujian kesakitan ms mengandung ni. Be strong sis💪

4y ago

Sy salute gn ibu2 mengandung yg bekerja ni..semoga urusan sis dunia akhirat dipermudahkan ya..amin ya rab🙏

saya cuba ikhtiar dengan ambil ostematrix dan esp shaklee. alhamdulillah,pregnant kedua ni tak ada cramp tengah malam. kalau sis nak tahu lanjut,boleh pm saya ya. kita hanya berusaha dan berikhtiar www.wasap.my/601128891716/hisyira

saya pun dah 32 weeks. sakit pinggang tak boleh bincang. lg2 ada masalah spine akibat accident may. jalan pun sakit. duduk sakit. baring sakit. jalan pun sakit. tp gagahkan juga. 💪

Sy tdur mengiring sedikit dgn bantal lembut di belakang dan bwh perut. Mmg kena tdur byk bantal utk support bdn. Klu x bgn tdur mesti sakit2 bdn.

Boleh cuba ni inshaaAllah 😊

Kadang xleh nak buat ape da tu

Sama jer dengan saya

normal awak