buntuu sgt²

Haii momi² Suma blh tanya x ssiapa penah ambik ubt stop period??sy kguguran awl bln 6 kndugan brusia 5bln lpastu drah nifas dtg 43ari n stop smggu lepstu tros period n smp skrg nk masok period yg k3 drah Tak brenti..p klnik pakr sakir puan dorg bg ubt brenti period sunolut..Bila mkan ubt ni period berenti 4hri ja hrini ttba drh klua byk..serabut laa???

3 Balas

Maybe awak kena pergi jumpa pakar tu semula supaya dorang boleh check lagi untuk tengok masalah . Selalu kalau jumpa doc lain , nanti dia bagi ubat lain , lepas tu tak ngam juga .

5y ago

Tu la nt ubat lain plak

Sy bru kemarin ambl ubt stop drh period..period sy dah msuk 16hari xhnti2..stress sgt..harap2 lepas mkn ubt ni darah stop dan haid strusnya normal.

sya lps kgugurn 8w bla dtg period darah smpai 14hri, tp skrg da masuk bln ke4 lps ggur tggl 9/10 hri,xda pla pengalaman mkn ubat, maaf ya,