stress sangat

Hai ibu2 sekalian..pernah x sesiapa kat sni lepas kguguran period ptama tu dtg lama sangat hingga 2mingu lbh..sy dah p jumpa doktor untk dptkan ubt hentikan darah tp msh jua ada drah fresh lg..tkutnya saya..blh x ibu2 dsni kongsikan pengalaman bsama saya.

1 Balas

Doc bg ubat henti darah pn still sama ke sis...sy xplak mcm tu..lepas gugur period masa sama..

4y ago

Skrg darah haid mula kering2 sdh..sy period lama sangat..tu pun mkn ubt henti darah..