nak bertanya

maaf nak brtnye bgi yg da ade pgalaman... sy keguguran x dnc.. kluar sndri... normal ke lpas stop drah gugur tu dalam 3 atu 4 ari mcm tu... drah kluar lagi mcm drah period... nak tnye tu drh period ke cm ne...

3 Balas

Lepas gugur awak pergi clinic tak? Kalau ada keluar lagi darah maybe balance darah. Seeloknya awak pergi clinic untuk check utk make sure dah betul2 clear. Kalu tak nnti boleh dapat infection

sblm tu nk tanya, lps ggur ada pergi klinik scan semula?

11mo ago

Sy xde pnglmn darah stop then keluar semula. Sy ggur 2x semuanya xde dnc. tapi waktu sy ggur, sy pegi hsptl check whether ada sisa or tak on the same day. klu confirm takde, dktr akn bg ubt cucuk. so bleeding akn continue around 7-14 days. dan after a month period dtg mcm biasa. Sy xdpt nk komen sbb tt tak pergi scan lg.

lepas dah gugur tuu, brp hari darah keluar ?

11mo ago

sy gugur 29hb... darah tu kuar smpai 7hb cm tu.... pastu ari ni kua drh smle... tpi drh cm period gtu