Due Date

Haii mammy semua due date korang bila ye? Sy 8.8.2019 now 37 weeks ? perasaan korang mcm mn takut tak? Now sy dh rasa sakit2 pinggul?

2 Balas

EDD 6/8.. xtakut tp xsabar nk bersalin sbb x larat dh.. sakit² tu since last week dh rasa.. contraction dh ada cuma xde bukaan je lg..

5y ago

Tulah, nk g keje pn x larat rasa.. insyaAllah bersalin kat hosp tengku ampuan rahimah, klang sbb keje sini..

Sma lh kta due date sy pn 8/8/19

5y ago

Yeke.. Rsa ye kita nii ikut due ke atau awal.. Hihi.. Skrg ada rsa x sakit2... Today 38w ni pun dh rsa lain dh.. Sakit itu ini.. Hahha..