Borak2 due date

Haii korang..borak jom..due korang bile ??insha allah saya 29Mei2024 . Ada yang sama x ?😎😎

69 Balas

Due kita sama, saya alahan boleh tahan, ada hari boleh makan macam biasa, tapi ada hari makan ja muntah🫠 kdg sampai lembik sbb muntah😂, makan pon x boleh banyk2, cukup2 isi perut ja, huhu kata kakak saya tu baru nikmat mengandung huhu, ada yang senasib dengan saya🙈

Kalau ikut apps 25 mei, 11 minggu, xbuka buku pink lagi, bakal anak ke 2, mkn folic asid obimin ja skrg ni mgkin dlm 2 minggu lagi bru nak jmpa nurse d kkia.

sy 30 mei 🤭 x scan pun lagi..tggu 6week bru nk scan..pastu sy nk tnye ibu2 semua, awal2 preg ni sakit perut selalu ke eh?? takut plak..

6mo ago

saya kerap kembung

sy due 20/5 tapi bila pregnant twins ni kan, mcm tk dpt dijangka bila akan bersalin kan. semoga lahir cukup bulan la hendaknya.

saya due 20 mei. insya-Allah. tp kebanyakan org cakap, kalau pregnant twins ni, kena bersalin awal.

14 mei InsyAllah. Awk dh berapaa week?

6mo ago

19meiii....

29 mei ni kiranya skrg berapa minggu? sebab kiraan saya pun 30mei .

6mo ago

sy 27mei skrg 8w6d

hampir sama sis😂..insya allah sy 30 mei..sama tarikh lahir sy😍

InshaAllah 12 Mei

7mo ago

Inshaallah sama due dgn sy nanti 12 mei. sis dah bukak buku pink ke?

7 Mei 2024

4mo ago

Kita sama jugak