cara tidur

haii mami² mcm mna nak tidur dgn selesa ya time mengandung ni.susah sngan cari keselesaan..bangun sja pagi²,sakit pingang sakit tulang brlakang.mgkin sya salah tidur tak??

10 Balas

Masalah yg same. 😭. The struggle is real guys.. mengiring kiri salah, kanan salah, terlentang lg lah salah.. smpai dah xtau nak tido gaya ape dah. Setiap pagi msti terbgn, pinggang berdenyut. Dah 31weeks. Huhu, its sokay. For you baby, anything mama will tahan. Huhuhu

5y ago

😢😢😢😢😢

Dua kali i preggy.. i amik calcium tablet.. sehari sebiji.. kat farmasi sepapan 80+sen.. yg i perasan sakit kurang n jarang krem kaki,sakit tumit, n pinggang.. bila masuk 3 hari xmkn calcium tablet start sakit2.. ni just apa yg sy amalkan lah

5y ago

Alright wc

sy tidur guna byk bantal..kiri,kanan,ats,bwh..smua bantal..baru selesa nak tidur..kalau dah pusing kiri,kanan buat sakit pinggang,sy tidur terlentang tp x lama..cukup takat skt pinggang tu ok sikit..tp tau2 je bgn pagi mmg terlentang😂

5y ago

hahahha...sama lh..sya pun tidur banyk guna bantal...😂😂

Saya tido mengiring...satu bantal di kaki utk elak kaki bengkak...satu bantal di antara lutut dan paha utk keselesaan, satu bantal kt tepi perut utk tampung perut dan satu bantal di kepala.

5y ago

sya memng tidur mengiring.lepas tu 1bantal letak d belakang 1bantal peluk panjang..tpi pagi² sakit belakang jga...

Sy tdo pakai bantal prgnacy tu... Lepas tu kepala xbole tggi... Nnti confirm sakit pinggang bgai... Xtau la camna connection tu... Hehe

Ad trtgk vdeo mat saleh hritu, dia tdo dgn bntal yg byk, and dia ad tnjuk gk cara2 tdo.. rsenye ad save vdeo tu

Sy tido x pakai bantal pregnancy tu pun sis. Tp sy tido banyak bantal la. Kiri kanan kepala 3 bjik nk bg tinggi.. Hehehe

Sy pn same la...pinggang n tulg blkg tu skit mngiring kiri salah mngiring knan salah..xlena tido dibuatnye

5y ago

hahahha...😅

Brp weeks sdah?

5y ago

😄 o memng macam tu mengkali...ya..tkut² sja sya trsalh tidur kh..nnti baby jadi apa² lh.huhu.belum ada pengalaman.