Contraction

Hai mommies semua.. Boleh x share #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom rasa contraction tu mcm mna... Sbb sya dh 37 week dan sedang mengandung anak pertama dan x ada pengalaman lagi.... Sejak kebelakangan ni sya kerap sakit pinggang..dan bila tiap kali nak bangun tidur terasa perut dan tulang belakang sakit sangat2..adakah tu antara salah satu contraction?

1 Balas

Hi mommy. Kalau contraction rasa perut mengeras. Then kalau kerap terus ke hospital ya. Atau ada tanda lain yang kerap dah boleh ke hospital. lain orang lain pengalaman nya.