Due Date

haii , maaf sy hanya sekadar ingin meluah. Due date sy dah tak lama. Ade mase lgi seminggu. Tapi skarang sy betul2 dlm keadaan stress. Sy asyik fkir perkara bruk tambahan sy skrang ade brgduh dgn husband. Kadang rasa dh kalah sbelum berperang. Sy hilang semangat. Tiada kekuatan. Badan sy jd lemah. Kdg terfkir bgaimana adanya dpression. sy gelisah spnjang masa. Ape perlu sy buat. Sy penat.

2 Balas

Cara nk elakkn - ve minded Buat sesuatu yang mngembirakan.. Be strong mommy.. Kuat utk baby.. 👶🏻👶🏻. Fighting

jgn stress sis.. ingt bby nk kluar dh tu... kuat demi ank k