over due...

Due date sy 29/9.. Skrang dah 30/9.. Dalam hati tak keruan rasa... Sy tak pernah over due.. Sy rse tramat risaw dan takut.. Plz sis2 semua.. Sy perlukan pendapat dan kata2 semangat.. ?

1 Balas

Think positif sis.baby masih Lena lagi lam prut ibu😊.saya dulu seminggu overdue.masa kena admit Pon baby xnak kuar.last2 czer.dok kata baby Lena sangat lam prut

5y ago

Tq so much sis.. Awk pnye pglman sgt2 membantu sy berasa tenang..😇 Smoge sgle urusan sis sntse dipermudahkan..