Risau

Hi semua. Esok due date sy 29/2/2020. Tapi sy xde tanda apa2 pun lagi. Doc bg Mase extra 6 hari Dari due date. Klau dalam Mase tu still xde pepe, sy kena induce?Mohon doa dari mummy2 Kat sini supaya sy bersalin sbelum due date. AAMIN...? #firstbaby

28 Balas

saya 2/3 nii . lagi duahari saje , masih takda tanda2 ... hri dd last apoitment samaada extend dd atau induce .. sy doakan semoga urusan sis dipermudahkan . sama2 lah kita menantikan 😊

4y ago

Samala sy pun 2/3 ni..still xde pape tanda.. aaminn2..semoga semua dipermudahkan..

Sabar ye sis. Saya pun baru je melahirkan. Overdue 40 minggu 2 hari. Saya keluar lendir berdarah pastu terus pergi hospital bilik saringan bersalin. Dokter cek dah buka 4 cm.

4y ago

Sis sakit kat atas perut ye.. Kalau sakit tu berterusan dan tak berhenti dan kerap, mungkin tanda bersalin. Dia 10 minit sekali datang sakit, pastu relaxz pastu datang sakit lagi . Ha, tu tanda bersalin dah.

Due sy pulak 3.3.xjauh due dgn sis..skrg tgh brdebar jgk..jumpa doktr pakar td n dia siap pesan kalau boleh have a sex every night ntuk mudahkan proses bersalin. 😬

Sy due 2/3 esok. Still juga tak ada tanda. Harini ada checkup di kk. Kalau baby tak keluar juga, sy kena serah diri 8/3. Moga urusan kita dipermudahkan ye sis 😘

4y ago

Kalau sakit bawah perut menekan kebawah tu kontraksi ke? Sbb sakit boleh tahan lagi. Tapi takde tangkap pinggang 😂

Alhamdulillah. Arini sy dah start sakit contraction. Kuar lendir n darah dah. Bukaan baru 1 cm. Doc Suh balik dulu. Doakan sy semoga dapat bersalin dgn mudah ye

Due date sy 5hb/3 ni...emm masih bmm lg ada tanda² jga...semoga kita yg mahu besalin bulan ni d permudah kan..Aamiin

4y ago

Aamin.. terima kasih sis. Semoga urusan Kita dipermudahkn ye🌹

Amin..semoga dpermudahkan segala urusan ya..semoga termakbul segala doa sis...😘

4y ago

Aamin... Terima kasih sis🌹

Semoga dipermudahkan sis bersalin dan selamat semuanya.. Aamiin

4y ago

Aamin.. terima kasih sis🌹

Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin.🤲🏻 💕

Aamiin ya allah..moga dipermudahkan urusannya sis...

4y ago

Aamin... Terima kasih sis🌹