Buku pink (now dah nak masuk 8weeks)

Haii ,.maaf nak tanye . Boleh tau ape dokumen yg perlu bawak ye if nak buka buku pink? Now sye dah nak masuk 8weeks,belum buat apptmnt lagi utk buka buku pink,plan next week bru nak repeat scan kt klinik biasa dulu, and bru g kk booking date utk buku pink.

7 Balas

Hii, depends pada kawasan jugak kot. Mcm sy, kk setapak. So nurse mintak bawak 1 copy sijil nikah, gambar scan baby kalau dah penah scan, pen biru/hitam, bil electric.