BUKU PINk

Hai semua. Seeloknya kandungan berapa weeks boleh buka buku pink ya? Saya dah 7weeks tapi masih belum buat buku pink lagi. Saya ingat nak tggu 8weeks ni scan lg sekali dkt klinik swasta utk double konfirmkan kandungan okay. If everythings okay baru saya buat buku pink. Boleh ke ya? ?

10 Balas

boleh je. Biasanya buku pink tu KK bagi bila buat check up. Baby yg ke3 ni saya gi klinik swasta, bln sept baru dpt buku pink.. masa tu baby dah 12weeks camtu

4y ago

Kalau buat dkt swasta mmg tkde buku pink tu ke? Atau dkt kk je ada?

Sy pn xbt lg dh 8w hr nie..tp doc sruh dtg next week dlu nk confirmkn dlu lps tu bru sy nk ke kk buat buku

lagi awal buat buku pink lagi elok sbb senang nak pantau kesihatan awak 😊

Sy 8w dah buat buku sis, pastu 12w terus kena minum air gula 😄

Sy buka 7 weeks. Lepas nmpk heartbeat baby 7 weeks trus buka.

Sy artu 6week pn dh wt bku pink...bergntung pd klink msig2

hai..nurse ckap sebelum 12 minggu..

Jnji sblm 12mggu. Lau x kna la Nt.

Saya nk masuk 12w bru g buat

Saye 5weeks dah bt