kejang

haii ibu2 semua..nak tanye, pernah tak rase kejang sebelah tibe2 kat betis mase tengah tido..sakit nye ya ampunnn...xleh nak bawah bincang..terus keras betis xleh nak gerak..nasib ade cik somi nak bgun subuh...sblom ni mmg x pnh jadi pon..ni dh anak ke3...31w5d ...apa ibu2 buat yer kalau kejang? pestime kene gini...tido pon sy pakai stokin dah...ade tips tak camana nak buat kalo pasni kejang lg...rsau nye la..? tq in advance

2 Balas

Nurse ckp tu salah 1 tanda kurang kalsium dlm badan..sy dlu blh kata tiap2 mlm kena tarik mengkarung tu

5y ago

ada efek pape x...bile krem tu otomatik perut jd ngeras

Saya pun selalu kena mcm tu. Sampaikan air mata keluar sebab sakit sangat. Minta suami tolong urutkan

5y ago

Biasa trimester 3 baru kena tu. Harap bersabar mommy2 smua