KEJANG BAHAGAN BETIS KETIKA MENGANDUNG?

NAK TANYA MUMMY2 DALAM NIE PENAH KEJANG BAHAGAN BETIS TAK SEMASA MENGANDUNG...APA MUMMY2 SEMUA KENA BUAT UTK KURANG KAN KEJANG...(34week)

4 Balas

saya dah nk masuk 33wks, baru pagi tadi rasa tarik mengkarung pd betis kiri. Slow2 goyang2 kan kaki, lepas tu urut.

Minum susu lebih sket.. Kaki pakai stokin bila nak tdo.. Kalau selesa..tggikan kaki masa tdo..

sy Bru 9w tp dh start kejang kaki..sepanjang Masa..baring sakit..jalan sakit...

aaa sy pon sma..bru 15w