boy or girl?

actually dahtau gender baby tapi wasยฒ lagi๐Ÿ˜‚so nak tau jugak dari pandangan ibuยฒ dekat sini. nampak mcm girl or boy?

boy or girl?
5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Girl sis. Macam saya 4 kali scan check gender, 17 weeks/20 weeks/21 weeks/23 weeks and setiap kali scan jadi gender lain2. Tapi last bincang betul2 dengan doc and come to conclusion my baby is a girl ๐Ÿ’•

1y ago

wahh congrats sis๐Ÿฅฐhehe tulah dia berubah ubah kan.. ini scan masa 24weeks nnti 32weeks nk scan lagi untk yg 5D. thankyou sis sbb responโค๏ธ

alamak tu bhgian mana.. bawah ke?.. sy pun x thu sbb x sure ni bhgian apa.. tp apa pun gendernya kena saling syg ye mummy.. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

1y ago

yaa bahagian bawah. betul... takkisah pun yang keluar nanti gender apa. boy or girl tetap sayang๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

ikut je ape doctor kate. kalau was2 lagi nnti bulan depan buat balik. x puas hati lagi repeat je sampai awk rasa puas hati.

1y ago

actually takkisah pun.. saja nak tanya ibuยฒ yg berpengalaman dkat sini. thankyou respon๐Ÿฅฐ

VIP Member

girl..klu boy nmpk tajam dkt tngah tu

1y ago

thankyou sis sbb respon๐Ÿฅฐ

Nampak mcm girl ..

1y ago

hihi..thankyou respon๐Ÿฅฐ