list barang baby

Haii ibu2 semua? saya sekarang 27w 6hari...ibu2 yg due bulan 4 dah beli ke barang2 baby ? siapa sini due 18/4 dah beli barang2 baby...

38 Balas

saya due 26/4..apa pun xbeli lagi..nak g mall takut sb skg byk kes virus..beli on9 jelah nanti..tp mcm xpuas je beli on9..hehe

4y ago

Tu lah pasal...kuanliti ok tp tu xpuas klu xpgn dgn xtgk dpn mata😂beli baby wips boleh nk beli on9 tp klu baju bedung syok pi beli dkt luar 🤭