list barang baby

Haii ibu2 semua? saya sekarang 27w 6hari...ibu2 yg due bulan 4 dah beli ke barang2 baby ? siapa sini due 18/4 dah beli barang2 baby...

38 Balas

Sy due 21/4. Sy baru beli barang2 macam kelambu, almari kecik, putik kapas, kapas, tisu basah, 2 helai baju newborn, 3 pasang sarung kaki & tangan, bedung buat pi jalan2 satu. Haha tu je. Dah😂. Huh! banyak lagi tak beli sis, ni anak pertama. InshaAllah 7 bulan ni nak lengkapkan semua.

4y ago

Kapas tu sy beli buat spare je, kot2 ade kegunaan. Macam nak sapu ubat pusat baby & basuh poop dia. Haha tulah sebab x buat list, jadi taktau nak beli ape. 😅 Ha'a katil macam perlu jugak. Tapi takpela baby ni mama bagi can tido dengan mama, sy beli baby nest je sis dalam ig. InshaAllah semoga kita semua dipermudahkan dalam segala urusan. Aaamiinnn3. 💖