19 weeks preggy

haihai to all mommy . finally dpt gak tengok perut membesar sikit dari dulu tapi berat sye 38kg dari 7weeks sampai laa 19 weeks ni ? risauu . tapi sye takde alahan ape pun . mkn pun elok je . tapi alhamdulillah baby sihat berat dia pun stabil je . mcm mana sye nk naikkan berat bdn sye ni . dr bagi dlm mase sebulan je utk naikkan berat . pls suggestkan mommy2 semua

2 Balas

Sy pula, berat bdn naik.. Bila scan baby kecil je.. Mungkin apa yg sy mkn tak sampai ke baby.. Jd lemak2 plak..