19 weeks preggy

haihai to all mommy . finally dpt gak tengok perut membesar sikit dari dulu tapi berat sye 38kg dari 7weeks sampai laa 19 weeks ni ? risauu . tapi sye takde alahan ape pun . mkn pun elok je . tapi alhamdulillah baby sihat berat dia pun stabil je . mcm mana sye nk naikkan berat bdn sye ni . dr bagi dlm mase sebulan je utk naikkan berat . pls suggestkan mommy2 semua

2 Balas

Sy da prgnant 8 bln... Brt total bru naik 4kg dr sebelum prgnant..boleh bayangkan x mcm mna kenaikan sepnjang mngandung...seksa asyik kena mrh je bila check up...tp syukur la berat baby normal..

Sy pula, berat bdn naik.. Bila scan baby kecil je.. Mungkin apa yg sy mkn tak sampai ke baby.. Jd lemak2 plak..