Spotting yg lama

Hai..ade tak yg alami spotting yg lama baru minggu ke 4..bahaya tak agk2 ye..takut 😭

3 Balas

Kalau dh tahu pregnant, better kalau ada keluar darah/ spotting sekali pun terus refer ke klinik/spital ye awak. For some mungkin normal. Tapi lain org lain pregnancy dia. Atau kalau dh refer kpd yg lebih pakar, ikut je apa yg doktor pesan tu. Rehat2, dont overwork. Semoga baik2 je semuanya ye

Kalau spotting lama takut early signs risiko miscarriage ni sis. Sbb saya pernah biarkan sampai 2 hari pastu mmg dah takde.. Better terus jumpa pakar gynae nnt dia check if perlu makan ubat stopkan bleeding tu

Saya spotting minggu ke4 juga pada waktu sebelum dan pada waktu saya sepatutnya haid. Lepas cek upt, positif, terus ke klinik buat pengesahan dan bgtau doc ada spotting. Doc bg ubat hormon..