Keluar spotting

Hai nak tanya ada tak yg penah alami keluar spotting sikit" tak bnyak tpi dlm satu hari tu ade je. Pregnant dh 6w5d . #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya dah spotting 2 minggu lebih. Tengah makan duphaston. Baru baru ni saja henti spotting. Takut jugak nak jumpa doktor untuk scan. Harap tak de apa apa.

2y ago

duphaston tu untuk apa ye ? sakit tak waktu spotting tu ?

Pernah. Pada 9w 1d saya gugur.

2y ago

Ada yg spotting tapi kandungan selamat. Masa sy keguguran sbb dri awal pregnancy spotting. sakit nya sama macam bersalin. Bila doc keluar kan kantung baru tak sakit.